Skolor

Stjärnfall har många års erfarenhet av att arrangera skräddarsydda workshopshelheter och interaktiva föreställningar för skolor.

Vi erbjuder program som passar elever i alla åldrar och arbetar bland annat med att väcka lusten att berätta historier och ge​inspiration, glädje och energi.

Improvisation kan stöda eleverna i att bli bättre på att kommunicera, tala inför en publik och slappna av i gruppsammanhang. Vi erbjuder också kurser och workshoper som introducerar eleverna till grunderna i improvisation.

Priset avtalas och beror på antal skådespelare/musiker, deltagare och uppdragets art. Det passar även utmärkt att beställa oss för att lyfta fram ett specifikt tema.

Företag & Föreningar

Genom improvisation kan man på ett opretentiöst sätt aktivera deltagarna och låta dem ha roligt, samtidigt som de blir bättre på bland annat att kommunicera, lyssna på andra och ta plats i gruppen.

Med improvisation som grund har vi utvecklat koncept för workshopar och föreställningar specifikt anpassade för företag och föreningar. Vi skräddarsyr naturligtvis programmet för att möta era specifika önskemål och behov.

Det kan t ex vara en workshop om hur man berättar en historia, kommunicerar, presenterar eller släpper loss kreativiteten, eller varför inte en interaktiv föreställning som tar upp ett specifikt och angeläget tema

Priset avtalas och beror på antal skådespelare/musiker, deltagare och uppdragets art.

Privatpersoner & Grupper

Vill du lära dig improvisera? Är ni ett gäng vänner som tycker om att prova på nya saker? Vill du kanske överraska någon på bemärkelsedagen? Då är det bara att anlita en av våra fantastiska improvisatörer för en skräddarsydd workshop eller interaktiv föreställning.

Vi kan garantera många skratt och en oförglömlig upplevelse.

Priset avtalas och beror på antal skådespelare/musiker, deltagare och uppdragets art.

Kontakta oss

Namn (obligatoriskt)

Email (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande