STJÄRNFALL

Tarjoamme teille innostavaa, hämmästyttävää, mielikuvitusta kiihottavaa ja yllättävää improvisaatioteatteria!

STJÄRNFALL-­ihmiset

Stjärnfall on riippumaton teatteriryhmä, jonka esitykset perustuvat improvisaatioon. Ryhmämme koostuu ammattinäyttelijöistä, muusikoista ja valoteknikoista.

Stäjrnfallin perustimme vuonna 1996 ja siitä alkaen olemme itsepintaisesti levittäneet improvisaation ilosanomaa.

Toimimme pääasiassa Helsingissä, mutta ainoana ruotsinkielisenä ammattilaisimproryhmänä kierrämme laajalti Suomen ruotsinkielisillä alueilla.

Teemme kokoillan improvisaationäytelmiä ja lyhyempiä esityksiä eri asiakasryhmille, yksityistilaisuuksiin, yrityksille ja järjestöille. Meidät kutsutaan esimerkiksi usein paikalle kun yritykset haluavat ohjelmaa pohjoismaisille vierailleen. Stjärnfallilta saa myös räätälöityjä koulutuspaketteja ja improkursseja. Impron avulla päästämme ilmoille hyvän energian, luovuuden ja naurun!

Stjärnfall­ryhmä kehittää taitojaan jatkuvasti. Erilaisten improvisaatiotekniikoiden ja improsovellusten opiskelu on meille välttämätöntä. Improvisaatioteatterissahan kaikki tapahtuu peruuttamattomasti tässä ja nyt, yhteistyössä yleisön kanssa, ilman ennalta sovittua kaavaa.

 

Tutustu näyttelijöihimme!
stjarnfall

STJÄRNFALLIN ARVOT JA FILOSOFIA

Me Stjärnfallissa uskomme että

  • improvisaatio parantaa elämänlaatua
  • improvisaatio edistää ihmisten välistä kommunikaatiota
  • leikki, spontaanisuus, mielikuvitus ja intuitio ovat avaimia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun
  • improvisaatio muuttaa ihmisen iloisemmaksi, luovemmaksi, suvaitsevaisemmaksi ja yhteistyökykyisemmäksi
  • leikillä ja huumorilla on hyvä tarttua totunnaisiin käytäntöihin
  • improiluun voi ryhtyä kuka vain, missä vain, milloin vain
  • improvisaatiotekniikan tutkiminen ja kehitys on jännittävää seikkailua
  • elämä on liian lyhyt jotta sen voisi elää improvisoimatta

STJÄRNFALLIN TOIMINTA

Stjärnfallin produktioita edeltää yleensä esiintyjien koulutus­ ja harjoitusperiodi. Toimintamme rahoittamiseksi olemme saaneet erilaisia apurahoja ja avustuksia. Vuodesta 2007 alkaen Stjärnfall on nauttinut valtion harkinnanvaraista rahoitusta, jota myönnetään teatterilain ulkopuolisille, vakiintuneille ryhmille.

ESITYKSET

Vuosien varrella olemme tarttuneet esitysmuotoihin ja teemoihin joita kulloinkin olemme halunneet tutkia. Mukaan on mahtunut teatterikisoja, kokoillan esityksiä, lyhyitä tarinoita, musikaalia, jatkokertomusta, Shakespearea…

TARJOAMME

Stjärnfall saapuu paikan päälle kouluihin tai muihin oppilaitoksiin, yrityksiin, yhdistyksiin jne. Tarjoamme mielellämme omiin kursseihinne tai seminaareihinne sulautettua impro­opetusta. Lisäksi voimme räätälöidä juuri teille sopivaa ohjelmaa juhliinne ja tapahtumiinne.

 

Ota meihin yhteyttä!
stjarnfall